Sun Floral School ve Doğa
08/11/2017 Nagihan Özen Okul Hakkında
Sun Floral School ve Doğa
Sektör seni bekliyor!

Doğa ve insan odaklı okulumuz her yaş grubundan insana doğa sevgisini aşılarken, aynı zamanda stres yönetimi ve yaratıcılık konusunda bireysel gelişime katkı sağlar. Sun Floral School her yaş grubundan insana hitap ediyor. Hobi workshopları, kurumsal motivasyon workshopları, çiçekçilik eğitimlerinden oluşan bir eğitim skalamız var.

Temel Çiçekçilik Eğitimi ve ileri düzey Çiçek Tasarım derslerinden oluşan meslek edinme odaklı eğitimlerimiz sonrasında çıraklarımızı bırakmıyor ve onlara mentörlük yapıyoruz. Her işin zor ve stresli bir yanı vardır.  Tedarik sürecinden, ürünü müşteriye ulaştırmaya kadar bir çok soruna çözüm sunuyoruz. Tabii ticari kaygımız her kurum kadar bizimde var. Çünkü büyüme hedeflerini azimle uyguluyoruz. Fakat önemli bir husus, içten ve samimi ilişkilerle diyalogları sürdürebilmek. Bu sebepten mentörlüğü önemsiyoruz.

Kurumsal hayattan sıkılanları yeni ve huzurlu bir meslekle buluşturuyoruz. Temel Çiçekçiliğik Eğitimi ve devamında da Profesyonel Çiçek Tasarımı eğitiminden geçerek farklı işlere imza atabilecekleri eğitim bütününü sunuyoruz.

Kurumsal markalar çalışan mutluluğunu düşünüyor ve biz de buna en güzel çözümün doğaya dokunmak olduğuna inanıyoruz. Kurumlara özel çiçek eğitimleri düzenliyoruz.

Kurumsal firmalara aylık çiçek üyelikleri, mekan çiçeklendirme, lansman çalışmaları, festival çalışmaları, vitrin düzenleme, promosyon ürün hazırlama, periyodik bitki bakımı gibi hizmetler sunuyoruz.

Plazalarda yaşarken baharın geldiğini görmek bile çok güç. Bir demet çiçeğin neleri değiştirebileceğini biliyoruz.   

Yaşama dokunuyoruz ve yaşamın sürdürülebilirliğini destekleyecek bir iş yapıyoruz. Sosyal sorumluluğun bilincinde olarak bizimle bir saatini bile geçirmiş herkesi bu etkinliklerimizde görmeyi hedefliyoruz. Bizim gibi hassas ve fikri olanların katılımını sağlamak isteyenlerin sitemizde görüş bildirecekleri bir alan var. “Sende katkı sağlamak ister misin?” diye soruyoruz.

Okullarla çalışarak çocuklarımıza uygun seviyelerde planladığımız eğitimlerle doğa sevgisiyle yetişen bireyler olmalarına katkıda bulunuyoruz.

Bu amaçlar doğrultusunda kollarımızı sıvadık ve çalışmaya başladık. Keyifli işler ve projelere imza atmak önemli bir motivasyon kaynağı. İnanıyoruz ki sizlerin ilgisiyle çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız.

YOU WANT TO CONTRIBUTE YOUR CONTRIBUTION?
Is there a project?
People with Social Responsibility Projects,
if you have suggestions and projects to contribute to nature...
CONTACT US